Megújult a Fon-Trade Music

Megújult Magyarország legnagyobb fúvós- és ütőhangszer áruháza, a több mint három évtizede működő Fon-Trade Music. Az Erkel Színház közelében, a Kiss József utca 14-ben található üzlet és műhely – amely a professzionális muzsikusok és a zenét tanulók igényeit egyaránt szolgálja –, valamint a hozzá kapcsolódó webáruház nyomtatott folyóiratunknak, a Gramofonnak is régóta szakmai partnere.

A Fon-Trade Music Kft-t 1990-ben alapította Csider Károly fafúvós hangszerész mester és Novotny Antal rézfúvós hangszerkészítő mester. Fő célkitűzésük a fúvós zenészek és zenekarok szükségleteinek maximális kielégítése – beleértve a fa- és rézfúvósok és tartozékaik teljes palettáját. A művészek elvárásainak megfelelő professzionális hangszerek mellett fontos szerep jut a gyerekek zeneoktatásához szükséges, jó minőségű iskolai hangszerek forgalmazásának is. A Magyarországon egyedülálló raktárkészletnek köszönhetően bármikor kézbevehető, kipróbálható és így összehasonlítható a különféle márkájú és minőségű hangszerek sokasága.

 

 

Egy fúvós zenekar persze elképzelhetetlen lenne ritmus- és ütőhangszerek nélkül. A Fon-Trade Music az óvodai zeneoktatásban nélkülözhetetlen Orff-hangszerek, a könnyűzenében és a jazzben használt dobszerelések és ritmushangszerek, illetve szimfonikus ütőhangszerek és tartozékok teljes kínálatát nyújtja. A Fon-Trade által forgalmazott hangszerek döntő többsége közvetlen import révén, a gyártótól kerül az üzletbe. A Kiss József utcai üzletben (illetve a webáruházban) emellett digitális zongorák, szájharmonikák, hangrögzítők, metronómok, hangológépek, karmesterpálcák, kottapultok és mikrofonállványok széles választéka is megtalálható. Az alábbiakban a megújult üzletről készült fényképekkel köszöntjük régi szakmai partnerünket.