Negyedszer is Bakáts Feszt

A Bakáts Feszt 2019-ben immár negyedik születésnapját ünnepli, így elmondhatjuk: sikerült megteremteni „a ferencvárosi fesztivált”. Olyan magas színvonalú, család- és gyermekbarát összművészeti programsorozat jött létre, ami Ferencváros igazi védjegyévé vált, hiszen évről évre egyre többen keresik fel Belső-Ferencváros utcáit, ahol három napon keresztül a kultúra a főszereplő.

A Bakáts Feszt azonban mindig is többet jelentett a kerület számára, mint egy kulturális fesztivál: minden évben rendszeres találkozási pont a ferencvárosi közösségnek.

Ahogy eddig, az idei évben is filmvetítések, komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, humor, borutca, tánc, kreatív programok, helytörténeti séták és izgalmas gyereksziget várja az érdeklődőket, valamint, igazi kuriózumként Magyarország legsikeresebb futballklubja, a Ferencvárosi Torna Club is részt vesz a fesztiválon. A harmincadik bajnoki címét 2019-ben megszerző, 120 éves klub kiállítással, dedikálással és rengeteg interaktív játékkal készül a látogatók számára.

Külön öröm, hogy 2019-ben a helyszín ismét a Bakáts tér, hiszen az Assisi Szent Ferenc-plébániatemplom teljes rekonstrukciója befejeződött, így a Nagyszínpad újra Budapest egyik legszebb temploma előtt, a téren áll majd.

A színházi előadásokra jegyek a Ferencvárosi Pinceszínház (H-P: 9.00-17.00) jegypénztárában, valamint az interticket.hu országos hálózatán kaphatók. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Jegyár: 1500 Ft. Kedvezményes jegyár: 1000 Ft (Kedvezményes jegyek ferencvárosi lakosoknak ferencvárosi lakcímkártyával, valamint nyugdíjasok és diákok részére csak személyesen vásárolhatók). A fesztivál időtartama alatt a többi program INGYENESEN látogatható!

A fesztiválon a környezettudatosság kiemelt figyelmet kap. Látogasson el Ön is a Bakáts Fesztre, ismerje meg Ferencváros utánozhatatlan hangulatát!

Bakáts Feszt online lapozható programfüzet: www.bakatsfeszt.hu/programfuzet_2019