Testvériség – megjelent a Cimbalom Brothers új lemeze

Exkluzív cimbalom duó két kiváló cimbalmostól, akik nem csak virtuóz tudásukat, de testvéreiket magukkal hozzák ebbe az egyedülálló produkcióba.

Lisztes Jenő az elmúlt tíz évben Roby Lakatos zenekarával bejárta New Yorktól Mumbaiig, Sidneytől Moszkváig a világ legnagyobb koncerttermeit, mindenhol elkápráztatta a közönséget virtuóz cimbalomjátékával, melyben a jazz és a hagyományos magyar cigányzene ötvöződik.

Unger Balázs - a Cimbaliband cimbalmos frontembere - az autentikus magyar népzene és a Balkán cimbalomfutamaival fűszerezi ezt az egyedülálló zenei projektet. Két cimbalom egy színpadon már önmagában kuriózum, de a Cimbalom Brothers lemeze még ennél többet nyújt a hallgatónak! Balázs magával hozta testvérét, Unger Gergő gitárost is a produkcióba, aki köztudottan a Cimbaliband „motorja”. Esetünkben nemcsak a gitárt pengeti majd a színpadon, hanem koboz és brácstambura is előkerül tokjából!

Lisztes Jenő pedig öccsét, Lisztes László nagybőgőst állította „hadrendbe”, aki  testvéréhez hasonlóan, több éven keresztül muzsikált Roby Lakatos zenekarában. Amellett, hogy otthonosan mozog a hagyományos magyar cigányzenében, a jazz és a Balkán dallamvilága sem áll távol tőle. A Cimbalom Brothers egy újabb, különleges, igazán szerethető szintre emeli hungarikumunkról, a magyar cimbalomról alkotott képünket. A publikum eddig még soha nem tapasztalt zenei élménnyel lesz gazdagabb, a két híres muzsikus család közös műsorától!