Történetekkel tarkított, könnyed koncert

A Chameleon Jazz Band visszatér a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont peronjára, hogy akusztikus hangszerelésben mutassa be új és régi dalait. A 2021. szeptember 26-án, vasárnap este 7 órakor kezdődő koncerten először hallhatja a közönség a nyáron íródott ‘You and I’ című balladát, de az idén tavasszal megjelent ‘STORIES’ album olyan slágerei is felcsendülnek majd, mint a ‘Hope’ vagy a ‘Barcelona’.

"A nagyzenekari műsorok mellett mindig fontosnak tartottuk az intimebb, baráti hangulatú esteket is. A dalokat összekötő szövegek közelebb hozzák a közönséget a világhírű slágerekhez, illetve sokat szoktam mesélni arról is, hogy hogyan születtek a saját szerzemények. Az új album megjelenése, valamint a mögöttünk álló - mondjuk úgy furcsa - hónapok miatt úgy alakult, hogy az Acoustic több mint három éve nem koncertezett. Ezért is várjuk különösen, hogy végre újra együtt zenélhessünk! " 

 

 

Az Artisjus-díjas harsonaművész, Bálint Rezső vezette formációban egy kevésbé ismert rézfúvós hangszer, a harsona kap szólisztikus szerepet. Az ismert dallamos jazzmelódiák és igényes popzenék mellett a repertoárban saját szerzemények is helyet kapnak. A kíséretről a számos hazai nagyzenekari produkcióban közreműködő gitáros-zeneszerző, Fövenyi Máté gondoskodik. A koncerten közreműködik Telek Attila ütőhangszereken, valamint Tóth Bence tubaművész.

A történetekkel tarkított, könnyed, baráti hangulatú koncert minden korosztálynak igényes szórakozást ígér. Mindehhez pedig megfelelő helyszínt biztosít a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont, az egykori Lóvasút-végállomás épületének műemlékvédelem alatt álló, korhű rekonstrukciója a Zugligetben. A koncert előtt az érdeklődők felülhetnek akár a Libegőre is, vagy akár megkóstolhatják a helyi cukrászda finomságait.