Balatonra látogat a BFZ zenés teherautója

A budapesti sikeres utcazenélés után, augusztus 13-tól 15-ig a Balaton északi partján jár a Budapesti Fesztiválzenekar zenés teherautója. A világhírű együttes kamaraformációi Csopaktól Szentbékkálláig több helyen megállnak, hogy rövid koncerteken szórakoztassák a nyaralókat, akik az új évadra szóló jegyeket is vehetnek a BFZ zenészeitől.

A hétvégén ismét platóra szállnak a BFZ muzsikusai: ezúttal a Balatonra utaznak, hogy a tó északi partjának nagyobb városaiban és a Balaton-felvidéken zenéljenek. Füred, Csopak, Tihany utcái mellett játszanak Szigligeten, Köveskálon, Szentbékkállán, sőt a káptalantóti Liliomkert piacon és a kővágóörsi zsinagóga kertjében is. A kamaraformációk adta zenei élményen túl az érdeklődők személyesen a zenészektől vásárolhatják meg bérleteiket és jegyeiket a következő szezonra, akár SZÉP kártyával is. A nyár elején nagy sikert aratott a Fesztiválzenekar négy keréken guruló budapesti utcazenélése, amiről egy kisfilmet is készítettek. 

A részletes balatoni program a zenekar honlapján olvasható: www.bfz.hu/balaton.

A BFZ új évada egy hónap múlva, szeptember 9-én indul a Müpában: a Fischer Iván rendezésében látható Poppea megkoronázása című Monteverdi-opera próbái már folynak.

 

Új évad, bérletek és jegyek:

Az új évadra szóló bérletek: https://bfz.hu/hu/koncertek-es-jegyek/berletek-202122/

A BFZ 2021–22-es programjáról: https://bfz.hu/hu/media/magazin/nyit-fesztivalzenekar-indul-berletvasarlas-jovo-szezonra/

Az új évad szezonfüzete elérhető itt: https://bfz.hu/hu/koncertek-es-jegyek/bfz-szezonfuzet-202122/