Kedvezményes jelentkezés a Crescendo Akadémiára

Elindult a kedvezményes jelentkezés a 2022-es Crescendo Nyári Akadémia és Fesztiválra. A nemzetközi komolyzenei rendezvényre 18. alkalommal kerül sor, mégpedig július 20-tól augusztus 1-ig a Tisza és a Bodrog festői találkozásánál, vagyis Tokajban.

A korábbi években megszokott ének-, opera-, szólóhangszeres, kamarazenei, zenekari, barokk-, ifjúsági, jazz- és improvizációs kurzusok művésztanárai idén is tárt karokkal várják az ifjú tehetséges zenészeket. A Crescendo Szimfonikus Zenekara Johannes Brahms II. D-dúr szimfóniáját fogja megszólaltatni ezúttal is az amerikai karmester, Delta David Gier vezényletével. A korai kedvezményes jelentkezés határideje: 2022. február 11., a végső jelentkezési határidő: 2022. április 29.

 

 

A Crescendo Nyári Akadémia művésztanárai Európa és Amerika rangos zenekarainak tagjai, zeneművészeti egyetemeinek tanárai. Többek között olyan neves magyar művészekhez jelentkezhetnek a hallgatók, mint Dallos Erika, Kemenes András, Meláth Andrea, Szabóki Tünde és Kovácsházi István. Nagy Réka viola da gamba művész mesterkurzusa idén is színesíti a barokk kurzust. Az operakurzust ebben az esztendőben először Varga Bence operarendező tartja.

Bővebb információ a határidőkről és a kurzusdíjakról itt érhető el. 

Honlap: www.crescendoinstitute.org