Multimédiás koncertélmény Miskolcon

A Miskolci Szimfonikus Zenekar minden évre tartogat egy-egy monumentális, egyszerre több ezer nézőt szórakoztató nagykoncertet, országosan ismert sztárokkal és világszínvonalú koncerttechnikával. 2019-ben sem lesz másképp!

A Miskolci Szimfonikusok idei évre tartogatott show-ja minden eddiginél nagyobb és látványosabb lesz. A Miskolci Generali Arénába június 29-ére jegyet váltó családok magával ragadó utazáson vehetnek részt, ahol egyik kalandból a másikba csöppennek, lenyűgöző hang- és látványvilágban.

A világ legismertebb mese- és fantasy- filmjei elevenednek meg, nem csak a „filmvásznon”, hanem élőben, életnagyságban is.

Jön a Mesefilmfónia!

A miskolci Generali Aréna egy estére Magyarország legnagyobb mozitermévé változik. A színpad hátterét 14 méter széles, és az Aréna teljes magasságát kitöltő, gigantikus, nagyfelbontású ledfelület adja, tűéles képpel, világszínvonalú minőségben.

Az emeletes óriásszínpad teljes szélességében, a Sportcsarnok teljes magasságában elevenednek meg tehát a világ legkedveltebb mese- és fantasy- filmjei, miközben a mindenki által ismert dallamok szólnak élőben, szimfonikus nagyzenekarral.

Az igazi koncertélményről Magyarország legismertebb musicalénekesei, Jancsó Dóra, Varga Andrea, Cselepák Balázs gondoskodnak, akik a Miskolci Szimfonikus Zenekar közösen adják elő a csodálatos film-betétdalokat. Közreműködik még a Fráter Kórus az est műsorvezetője pedig Kautzky Armand.

A hangeffektekről és a mesefilmek élő szereplőinek megjelenéséről külön stáb gondoskodik, hogy az élmény igazán különleges legyen ezen az estén...

A hangzást speciálisan erre az estére tervezett hangrendszer biztosítja, mely a hagyományostól eltérően, körülöleli a közönséget, így valóban mozi-teremben érezhetjük magunkat. Csak egy kicsit… nagyobban.

Az est dirigense Werner Gábor, Virtuózok című televíziós vetélkedő zenei vezetője lesz, akit a Filmfónia 2.0 és a Hooligans Symphonic koncerteken már megismerhetett a miskolci közönség.

2019-ben részesei lehetünk egy igazi 21. századi, multimédiás szuperkoncertnek.