Prolight + Sound hang- és fénytechnikai vásár Frankfurtban

A különböző zenei világok és a rendezvényszervezés mint üzletág találnak egymásra a Frankfurtban a  Musikmesse és a Prolight+Sound keretében, vagyis Európa legnagyon zenei és hangtechnikai vásárán április 2-5. között.

A Musikmesse Fesztivál a legnagyobb sztárokat hozza el Frankfrurtba Európából és a világ minden tájáról. Az idei fesztiválon fellép Gregory Porter, Samy Deluxe, Mousse T. & Glasperlenspiel és Tony Carey.

A fesztivál mellett a Prolight+Sound hang- és fénytechnikai vásár is várja az érdeklődőket, 2019-ben az összekapcsolhatóságat állítva középpontba. Ez a társadalmi és gazdasági trend mély hatást gyakorol a szerte a világban a szórakoztató ipar technológiai szektorára. Ez olyan központi irányítórendszerek létrejöttét eredményezte, melyek különböző eszközöket – kijelzőket, PA hang- és fényrendszereket, mikrofonokat és kamerákat kötnek össze. A Prolight+Sound mindent területet érintő platformja és technológiai show-ja a Frankfurti Vásár- és Kiállítócsarnok legmodernebb épületében hozza össze szektor médiatechnológiai szektor kulcsszereplőit.

A látogatók tájékozódhatnak a IP-alapú átvivőtechnológia adta legújabb lehetőségekről és ez az által nyílt legújabb lehetőségekről. Az új CAVIS-konfresszus (Congress for Audio Visual Integrated Systems) erre a forradalmi újdonságra fókuszálva, de foglalkozik a múzeumok és élményparkokban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő állandó installációkkal is.

A Prolight + Sound keretében megsmerkedhetünk a legújabb 3D- és hologram-technológiákkal, valamint a biztonság terén egyre növekő tudatosság-igény eredeményezt technikai újdonságokkal is.