Zárva marad a Fonó, de amit lehet, pótolnak

Tekintettel arra, hogy a járványhelyzet továbbra is bizonytalan, és számunkra közönségünk és művészeink egészsége a legfontosabb, fájó szívvel, de úgy döntöttünk, hogy a 2019/20-as évad hátralévő részében zárva tartunk, azaz minden június közepéig tervezett előadásunk elmarad “ - így kezdődik a Fonó közleménye, amelyben arról is szó esik, hogy az átmeneti időszakban online videós interjúsorozatot indítottak, s online tánctanításukhoz is csatlakozni lehet. 

Három, tavaszra meghirdetett előadásuknak is van már új, őszi időpontja, amelyre a korábban megváltott jegyek automatikusan érvényesek lesznek.

Október 2. Barabás Lőrinc Quartet (április 18. helyett)
Október 11. Lovasi: "Egy az egyben csak maga" (március 27. helyett)
November 6. Parno Graszt (május 9. helyett)

 

            Parno Graszt (fotó: Istvándi Botond)

A többi program esetén (illetve a három fenti koncert esetén, amennyiben nem felel meg az új időpont), aki szeretné a már megváltott jegyet visszaváltani, ezt megteheti online vásárolt jegy esetében a https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavalatas adatlap kitöltésével. Vagy a személyesen vásárolt jegy esetében a fono@fono.hu e-mail címen egyeztetve, a májusi előadások esetében május 31-ig, az áprilisiak esetében április 24-éig, ahogy azt korábban már jelezték a felületeken. 

További részletek a http://www.fono.hu/hirek/programvaltozas-az-evad-koncertjeivel-kapcsolatosan oldalon. 

Ebben az átmeneti időszakban különleges online tartalmakkal készülnek. Elindítottak egy online videós interjúsorozatot, valamint csatlakozni lehet az online táncoktatáshoz is Berecz Istvánnal, és ugyancsak készülnek koncertekkel, különleges felvételekkel.

További információk ezen a linken: 

http://www.fono.hu/hu/fono-online

A YouTube és a Facebook csatornákon:

https://www.youtube.com/user/LiveFromFono/videos

https://www.facebook.com/fonobudaizenehaz/?ref=bookmarks